Zaterdag 1 maart is ‘de persoonlijke babywinkel’ B-Beezz officieel en vooral feestelijk geopend.

Vanaf zaterdagmorgen 9 uur kwamen zowel aanstaande ouders, alsook ouders met hun baby’s, zelfs met kleine pasgeboren baby’tjes naar de lichte en gezellige winkel B-Beezz aan de Smidsweg te Schalkhaar. 
Allen wilden samen met de beide initiatiefneemsters Mariska Riesewijk en Jacqueline van den Heuvel vieren dat de babyspeciaalzaak in Schalkhaar werd geopend en wilde graag de sfeer en het assortiment van B-Beezz proeven, voelen en zien.

Mariska en Jacqueline zijn beide moeder van drie kinderen en onderkenden de behoefte van jonge ouders in Schalkhaar en omstreken aan een babyspeciaalzaak in de directe nabijheid, een zaak waar je gemakkelijk even heen kunt en waar je op je gemak kunt rondkijken persoonlijk geholpen wordt en met een kopje koffie nog even rustig kunt zitten. Maar het moest wel een speciaalzaak zijn met een ruim en goed assortiment. En daar zijn zij samen op ingesprongen.

Mariska en Jacqueline vertelden dat zij eigenlijk heel spontaan en vanzelf op het idee kwamen om samen een babyspeciaalzaak te gaan beginnen. En ze vonden dit leuke pand om te starten. Mariska vertelde dat vroeger de familie Riesewijk er zelf heeft gewoond.
Jacqueline heeft een ruime ervaring in werken in deze branche en heeft vier jaren gewerkt bij Prenatal als inkoopster en verkoopster en is indertijd bij het vertrek van Prenatal uit Deventer mee verhuisd met die firma. Ze heeft haar baan opgezegd om samen met Mariska hier te starten.

Zij creëerden een ruim en uitgebalanceerd assortiment voor aanstaande moeders tot baby’s van 1 jaar. Dus van zwangerschapslingerie en kraampakketten tot baby-autostoeltjes en van speentjes en luiertassen tot kinderwagens en reiswiegen. Onder de merken die bij B-Beezz verkrijgbaar zijn vinden we namen als: Bugaboo, Bebe-Jou, Phil&Ted, Shirtje, Bam-Bam, Doomoo seat, Kidz-Art en nog veel meer.
In de winkel staan rekken met kleurige t-shirtjes, broekjes en jurkjes. Er staan prachtige kinderwagens en er is op de schappen een grote uitstalling van kleine dingen en zaken die moeders voor hun lievelingen nodig hebben.

Aan het einde van de openingsdag was er een drukbezochte openingsreceptie.
Ondertussen was de zaak vol bloemstukken en cadeaus voor het nieuwe ondernemersduo gestroomd.
Vele inwoners van Schalkhaar en andere belangstellenden, vrienden en familie van het nieuwe ondernemersduo kwamen hen feliciteren en succes wensen met de start van hun zaak.
De Ondernemers Vereniging Schalkhaar is blij B-Beezz als nieuw lid van de Vereniging te kunnen verwelkomen en wenst Mariska en Jacqueline voor nu en in de toekomst veel succes met hun onderneming.