b-beezz_randimgSchalkhaar januari 2009 –  B-Beezz heeft een nieuw onderkomen gekregen. De winkel is verhuist van de Smidsweg naar de Pastoorsdijk. Volgens de eigenaressen, Jacqueline en Mariska, is dit een betere locatie. “In de Pastoorsdijk zijn meerdere winkels gevestigd, waardoor wij nu al meer loop in onze winkel hebben. Ook qua winkel zijn we erop vooruit gegaan. Het is nu overzichtelijker en kunnen de ruimte beter benutten.”

Mensen spreken B-Beezz als beezz uit. Het is een leuk woordgrapje, want eigelijk moet de uitspraak zijn Bee-bies. B-Beezz onderscheidt zich van andere babyzaken. Zij voeren het merk Bugaboo en zijn voor dit merk regiodealer. Een ander bijzonder artikel is de kinderautostoel van Phil & Teds. Deze kan zowel tegen als met de rijrichting mee geplaatst worden.
Daarnaast voert B-Beezz diverse kwaliteitsmerken en de modernste collecties.

Bijzondere artikelen:
  • Aerosleep: dit is een matrasoplegger die zorgt voor ventilatie.
  • Zijlig-/stabilisatiekussen, om voorkeurshouding van het kindje te verbeteren
    (op advies van arts of fysiotherapeut)
  • Puckababy, is een inbakerslaapzakje, hier worden baby’s rustig van en krijgen een geborgen gevoel.
  • Snooze: wikkeldoek voor in bed, beperkt het risico op afgeplat hoofdje.
  • Slex: meegroeikinderstoel tot 100 kilo (eventueel met eetblad).
  • Coocoose: badschort om de baby veilig uit bad te halen.
  • Medela: kolven, lingerie en borstvoedingsaccessoires.

Assortiment B-Beezz
B-Beezz heeft een ruim assortiment op het gebied van kleertjes, kinderwagens, autostoeltjes, slapen, drinken en eten, badderen, hebbedingetjes, kolfapparaten, etc.
Ook voor leuke cadeautjes kun je bij B-Beezz terecht.
Sinds kort zijn ook kindermaten van 46 t/m 122 voor zowel jongens als meisjes bij B-Beezz verkrijgbaar. Vanaf maart 2009 wordt er ook kleding verkocht van S. Oliver en Kidz-Art.

B-Beezz is gericht op persoonlijk contact en deskundig advies.  Service en exclusiviteit staan bij deze babywinkel hoog in het vaandel.
Jacqueline: “We hebben gekozen voor Schalkhaar, omdat het er zo gemoedelijk is en men kan hier gratis parkeren voor de winkel. Onze winkel past uitstekend bij de andere gezellige kleinere winkels met uitstekende service in Schalkhaar. Wilt u ook eens een kijkje nemen bij dé persoonlijke babywinkel in Schalkhaar, loop dan eens geheel vrijblijvend binnen bij B-Beezz, Pastoorsdijk 16, telefoonnummer (0570) 626277 of kijk eens op de website www.b-beezz.nl