Kerstmarkt 2009Na het succes van vorig jaar organiseert de Ondernemersvereniging Schalkhaar ( OVS ) dit jaar wederom een  KERSTMARKT.
Dit gaat op zaterdag 11 december gebeuren van 16.30 uur tot 20.00 uur.
De locatie is het dorpsplein en omgeving. Er komen kramen inclusief (sfeerverlichting) en een achterzeil. Er zijn o.a. optredens van enkele koren, midwinterhoornblazers, er is een levende kerststal en de kerstman komt ook op bezoek . Jan de Goede van de Goede Fietsen zorgt dit jaar voor een goed gevulde erwtensoep. Deze soep is mede gesponsort door Drukkerij Evers. Voor kinderen zullen er een paar kleine ‘workshops’ te doen zijn, dit in een partytent. Tevens is er van te voren een wedstrijd voor kinderen met de prijsuitreiking tijdens de kerstmarkt.

Naast enkele plaatselijke ondernemers en verenigingen zijn er ook nog kramen beschikbaar voor derden. De aangeboden artikelen moeten wel kerst gerelateerd zijn.
Voor meer info en opgave kunt u terecht bij:  Marianne van der Liende ( Uw eigen Drogist),  Oerdijk 56, 0570- 621542 ( overdag ), email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.