Op donderdag 07-01-2016 aanstaande opent D.I.O. drogisterij Marianne van der Liende na een make-over, feestelijk haar deuren. Eigenaar Marianne van der Liende heeft zich aangesloten bij de D.I.O. drogisterijformule. De winkel zal vanaf nu dan ook door het leven gaan als D.I.O. drogisterij Marianne van der Liende

Vertrouwd en deskundig

 D.I.O Drogisterij Marianne van der Liende wordt in een nieuw hip jasje gestoken, maar uw drogist blijft uw vertrouwde drogist. Zij neemt, zoals u gewend bent, alle tijd voor u, maakt graag een praatje, kent uw wensen en behoeften en geeft u altijd een deskundig advies. Alle medewerkers in de winkel zijn professioneel opgeleid en zijn van alle laatste ontwikkelingen op de hoogte. Omdat bij de D.I.O. drogisterij iedereen uniek is, kunt u er dus van op aan dat D.I.O. drogisterij Marianne van der Liende samen met u naar de beste oplossing zoekt.

D.I.O. Beste Servicedrogisterij

De D.I.O. drogisterij is dit jaar niet voor niets wederom verkozen tot Beste Servicedrogist van het land. Goede service is hèt speerpunt van de D.I.O. drogist. Deze persoonlijke, warme benadering maakt de D.I.O. drogist echt anders. Maar D.I.O. let ook op de kleintjes. Uw portemonnee vaart wel bij het unieke huismerk Idyl, een product met de kwaliteit en de prijs zoals iedereen het graag wil. Scherpe prijzen zorgen ervoor dat u graag en vaak bij D.I.O. naar binnen loopt. Bij D.I.O. vindt u gewoon altijd wat u zoekt.

D.I.O. pakt uit

Kom op donderdag 07-01-2016 langs en maak kennis met onze vernieuwde winkel en alle nieuwe producten. Om onze heropening te vieren, geven wij u op deze dag natuurlijk een leuk cadeau, namelijk bij besteding vanaf 15 euro, een goed gevulde bigshopper en verder zijn er ook mooie acties. Tot ziens in onze D.I.O.drogisterij Marianne van der Liende, Oerdijk 56,7433AB Schalkhaar. Tel. 0570621542.